Αρχική Σελίδα

HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας έτοιμες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μιγμάτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας έτοιμες συγκεκριμένες εγκαταστάσεις μιγμάτων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ήταν την πρώτη φορά Ι διαταγή από τη Co. μηχανημάτων DASION, ΕΠΕ. Μπορώ να πω ότι ήταν μια θετική εμπειρία: Η καλή επικοινωνία, η αποστολή ήταν εγκαίρως και η συσκευασία δεν είχε κανένα ζημία ή ελλείπον περιεχόμενο.

—— Adrian

Η αφιέρωση και η υποχρέωση που αποδείχθηκαν από DASION για να συναντήσει το μας η ημερομηνία ολοκλήρωσης από την αντιπροσωπεία που μια επαγγελματική ομάδα του poerator έπαιξε έναν κύριο ρόλο στην επιτυχία των 2$ων εγκαταστάσεών μας. Κοιτάζουμε βεβαίως προς τα εμπρός για να εργαστούμε με DASION στα περαιτέρω προγράμματά μας.

—— Ahmed

Το προσωπικό σας έχει κάνει μια μεγάλη εργασία για την εργασία δοκιμής και ανάθεσης για 3 μονάδες συγκεκριμένων baching εγκαταστάσεων. Είναι πεπειραμένοι και χρήσιμοι να λύσουν το πρόβλημα και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας.

—— Jaber

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4
HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD
Production Line 1
Production Line 2
Production Line 3
Production Line 4

Production Line 1

Production Line 2

Production Line 3

Production Line 4

 • Γραμμή Παραγωγής
  Henan DASION Machinery Co, Ltd ιδρύθηκε το 1999, καλύπτει έκταση 33500 m2, με 150 εργαζόμενους και 10 επαγγελματικό ερευνητικό προσωπικό . Έχουμε το ISO9001 και θα παρέχουν στους πελάτες υψηλής ποιότητας προϊόντα και καλύτερες υπηρεσίες.

  μπετονιέρα

  μπετονιέρα

  μπετονιέρα

  εργοστάσιο δοσομέτρησης σκυροδέματος

  σκυροδέματος

 • OEM / ODM

  DASION μπορεί να παραγάγει το συγκεκριμένο εξοπλισμό κατασκευής σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Ο ODM και η υπηρεσία cOem είναι η ειδικότητά μας.

  συγκεκριμένη αντλίασυγκεκριμένος δονητήςrebar τέμνουσα μηχανήrebar κάμπτοντας μηχανή

 • Ε & Α

  Παίρνει «τον πελάτη ο πρώτος» καθώς η αξία μας, παίρνει «τη τεχνολογική καινοτομία και τη γρήγορη απάντηση» ως δυνατότητα πυρήνων μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
HENAN DASION MACHINERY CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Eric Hao

Τηλ.:: 86-371-86108011

Φαξ: 86-371-86108033

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)